Viikonloppuna Tirpan kummitäti oli tyttönsä kanssa meillä. Oli kiva jutella pitkästä aikaa muutenkin kuin puhelimessa. Jo minä sain raahattua itseni kaljalle lauantai-illalla. Sitä ei sitten ole hetkeen tapahtunut. Mukavaa oli, mutta en kuitenkaan voi sanoa, että tekisi mieli lähteä heti uudestaan baariin. Mitä sille entiselle bile-hileelle on tapahtunut? Mielummin vietän viikonloput kotosalla.

Viime aikoina elo ja olo on ollut rauhallista. Pinnaakaan ei kiristä niin kuin taannoin. Pitää olla vain armollisempi itselleen. Huomaa, että kun on itse paremmalla tuulella eikä pimahda joka asiasta, niin lapsetkin ovat paljon rauhallisempia. Esikolla on hiihtoloma, elämänsä ensimmäinen. Tyttö on tohkeissaan huomisesta reissusta Helsinkiin. Mummu vie lapsen, menevät junalla ja ovat hotellissa yötä. Ihanaa katsella toisen iloa ja säihkyviä silmiä.

Olin jokin aika sitten kutsuilla, kotimyyntikutsuilla. Nää olivat sellaiset "aikuisille" suunnatut kutsut. Meitä oli sielä 10 äiti-ihmistä ja voi sitä riemun määrää, eikä edes hävettänyt. Huomenna pitäis tulla tilaamani tavarat. EN kerro teille mitä tilasin, hehee. Katsotaan mitä Ukko tykkään vaimon uusista hankinnoista. Pientä piristystä talvi-iltoihin.