Wanted: Reilu viikko sitten karannut erittäin hyvä motivaatio. Jalassa punaiset sukat ja kaulassa raidallinen kaulahuivi. Pyydetään palauttamaan mahdollisimman pian! Löytöpalkkio!!

14 viikkoa takana laihdutusta. Pieniä repsahduksia on tapahtunut aikaisemminkin, mutta aina olen saanut ryhtiä jatkaa. Mutta, mutta, mutta... Voisin syödä kaiken! Mun tekee mieli keksejä, kakkua, kermavaahtoa, jäätelöä, marmeladia, pizzaa... En käsitä.

Huomaan ajattelevani, että mitä sitten jos tänään syön vähän. Eihän sitä kukaan huomaa. Eihän se kellekkään muulle kuulu kuin minulle. Minä huomaan, minä välitän! Yritän löytää itselleni hyväksyttäviä syitä syödä herkkuja. Vielä en ole repsahdellut ihan kamalasti, mutta pelkään, että tämä on lopun alkua. En repsahda, en!

Lenkillä ja salilla olen käynyt säännöllisesti, mutta ei se yksistään auta, jos syömiset on mitä sattuu. Syön kuitenkin normiruokaa ihan normaalisti. Eli nälkä ei oikeasti vaivaa. Ruoka-ajatkin ovat olleet säännöllisiä, mutta kun tuo sokerin- ja rasvanhimo...

Lainatakseni Vaariani: suu söis, vatsa vetäis, vaan ei kestä heikot sääret.