Kuntoilu ja syömisten tarkkailu sujuu hyvin. Ostin viime viikolla itselleni askelmittarin. Heti jäin koukkuun. Yksikin ilta oli ihan pakko lähteä vielä lenkille, kun askeleita oli vain 6000. Kätevä tapa tarkkailla liikkumistaan.
Salillakin olen käynyt säännöllisesti. Uusin löytöni on BodyPump. En uskonut, että ryhmäliikunta voi oikeasti olla mukavaa. Ensimmäisen kerran jälkeen, vaikka tein pienillä painoila ja kevyesti, oli niin tolkuttoman kipeä, että en muista koska viimeksi. En vaarmaan kertaa tämän viiden kuukauden aikana ole ollut niin kankea ja kaikki lihakset niin jumissa kuin ensimmäisen BodyPumpin jälkeen.

Tänä aamuna saavutin urakkani puolivälin. Marraskuun lopusta paino on tippunut 15kg! En oikein marraskuussa uskonut, kun rupesin tähän, että minulta löytyy motivaatiota 20 viikoksi ja siitä eteenpäin. Pienet välitavoitteet ovat todella tärkeitä. Ei ainakaan minun pääni pysty kerralla ymmärtämään 30kg:n vähentämistä. En pysty vieläkään kuvittelemaan itseäni 70 kg:n painoisena tai jopa vähän alle.
Seuraava tavoite on 80kg. Sitä ennen en mene kampaajalle. Onneksi siihen ei ole enää matkaa kuin reilu kaksi kiloa, tukka alkaa olla todella karsea.

En muuten ole raskaana. Tein toisenkin testin ja kuukautiset alkoivat viikko sitten.