Tein raskaustestin maanataina ja en ole raskaana. Kuukautisia ei vaan kuulu. Nyt ne on jo viikon myöhässä. Testaillaan uudestaan pääsiäisen jälkeen, jos ei muuten niitä ala kuulua.
Voihan tämä johtua imettämisestä.

Mietin tässä kaikkia tekemiäni raskaustestejä luettuani Aurin blogia. Kaikkein sykähdyttävin on varmaan ollut Esikosta tekemäni testi. Muistan ikuisesti koulun asuntolan vessan valkoiset seinät ja kaksi punaista viivaa siinä tikussa. Ikinä en ole ollut niin paniikissa kuin silloin ja itkuksihan se muuttui. Taisi mennä viimeiset opintotukirahat siihen testiin silloin. Koko alkuraskaus meni sumussa, kun yrtitti totutella ajatukseen, että meille tulee vauva.
Pojun testi taas sai minut hymyilemään ja hypähtelemään riemusta. Sitä jo tiesi mihin oli ryhtymässä. Kun tein Tirpasta testin, olo oli kauhunsekaisen onnellinen. Mitä jos tämäkin on väärässä paikassa? Onneksi oli sielä missä pitikin. Tirpalla oli aluksi Kaveri kohdussa, mutta Kaverin sydän oli sammunut jo 6+ viikolla tai ehkä se koskaan ollut edes sykkinyt. 12 viikon ultrassa Kaveri oli jo kadonnut kokonaan.Toisaalta se oli helpotus, mutta aina välillä mietin millaista olisi ollut kaksosten kanssa. Mitä jos meillä olisi nyt kaksi nauravasilmäistä pikkutyttöä juoksemassa kilpaa syliin?

Vaikka en oikeasti halua uutta vauvaa, niin miksi negatiivinen testi oli silti pettymys?