Kaikkihan tietää, että hiekkalaatikkokeskustelut rönsyää aiheesta toiseen ja hiekkalaatikolla puhutaan myös sellaisista asioista mistä ei yleensä keskustella edes humalassa. Harva aihe taitaa olla täysin tabu. Maailma paranee yleensä ainakin vähän hiekkalaatikon reunalla.

Tänää keskustelimme kaiken maailman asioiden lisäksi lisääntymisestä. Juttu mutkitteli ja lopulta päädyimme siihen miten saada vastahakoinen mies mukaan lisääntymispuuhiin. Joku ehdotti tuttavien vauvan luona vierailua, romanttisia elokuvia ja illallisia ym. Yksissä tuumin tulimme kuitenkin siihen tulokseen, että tajunnan räjäyttävä seksi taitaa olla paras keino. Tarkoituksena, siis, on saada mies unohtamaan ehkäisy.
Kehittelimme erilaisia keinoja ja räkätimme porukalla. Puhuimme mm. posliiniksi ajelusta, hajuvesistä, alusvaatteista ja apuvälineistä. Juttu oli pahimmassa vauhdissa, kun huomasimme kuoppaa täyttävän työmiehen parin metrin päässä. Mies-parka kuunteli korvat punaisina meidän juttujamme. Hetken kuluttua mies sai hommansa tehtyä ja lähti peruuttamaan pakettiautoaan. Hän peruutti sen auton suoraan lähimpään lyhtytolppaan.

Jos nauru pidentää ikää, niin taidan elää taas muutaman vuoden enemmän.