Juhannuksen jälkeen päätin, että nyt riittää velttoilu ja mässyttäminen. Vihannekset ja hedelmät olivat salakavalasti muuttuneet suklaakekseiksi. Salilla ja jumpassa käymisessäkin oli kolmen viikon tauko. Paino oli nousut parissa kuukaudessa 2.3kg.

Heräsin tuohon painonnousuun ja ällöön, väsyneeseen oloon. Miksi heittää yli puolen vuoden työ hukkaan? Nyt mennään taas alaspäin, hitaasti, mutta varmasti.
Kuntoilukipinäkin on taas löytynyt. Olen koulun liikuntatuntien jälkeen ensimmäistä kertaa alkanut harrastaa jopa ryhmäliikuntaa. Mukavaa vaihtelua salilla raatamiselle. Jotenkin jäi sellaiset traumat noista koulun liikuntatunneista, että olen inhonnut jopa ajatusta jumppatunnista. Vaihtelu virkistää, ainaki liikunnan suhteen. Ukko on vähän sitä mieltä, että voisin käydä vähän vähemmänkin salilla, mutta kannustaa kuitenkin.

Ostin itselleni alennusmyynnistä uudet treenihousut ja sain ostaa kokoa pienemmät kuin edelliset. Voi sitä riemuntunnetta! Niin ja ostin myös treenikassin. Vanha oli jo 15 vuotta vanha ja sen näköinenkin. Tää uusi on ihan tosi hieno. Onneksi oli reilu alennus, muuten olisi kyllä jäänyt kauppaan. (ja silti se oli vielä aika sikahintainen)