Tänään mennään Tirpan kanssa tutustumaan kuntosalin lastenhoitoon. Kaksi isompaa viihtyy sielä tosi hyvin. Kunhan saisi ton kuopuksenkin vielä viihtymään sielä. Ukolla on neljän päivän iltavuoroputki. Se tarkoittaa sitä, että jos Tirppa ei viihdy salin hoitopaikassa, niin seuraavan kerran pääsen kuntoileen muutenkin kuin lenkkeilyn ja crostrainrilla polkemisen merkissä vasta lauantaina. Sunnuntaina olin viimeksi BodyStepissä. Nyt pitäisi nopeasti päästä taas salille. Eilen tein lapsien ja kaverini kanssa 1.5h lenkin. Kai sekin on ihan hyvää liikuntaa, varsinkin kun lykkii kaksostenrattaitia pitkin mäkiä.

Hoitolapset ovat nyt kolmatta viikkoa meillä. Alkukankeus alkaa hiipumaan. Oma Poju ja Herra L hakevat keskinäisiä rajoja. Poju, ymmärrettävästi kyllä, on mustasukkainen omista leluistaa ja huoneestaan. Kyllä me pian toisiimme totutaan.
Tirppa on rakastunut herra L:ään. Ensimmäiseksi aamulla ja viimeiseksi illalla se etsii L:ää. Parhaat hymy, naurut ja suukot saa herra L. Minkälaisella intesiteetillä voikaan 1v5kk tyttölapsi ihastu jo!

Esikon koulu alkoi eilen. Tyttö on rauhoittunut ihan selvästi kesän aikana. Niin iso ja reipas. Hyvin oli ensimmäinen päivä sujunut koulussa. Tuttu paikka ja tutut kaverit.
Ja soitin terkalle ja pyysin lähetteen ravintoterapeutille. En ota Esikkoa mukaan. Minusta 6-vuoitiaan ei ole hyvä olla paikalla, kun painosta puhutaan.

Eilen hain sykemittarin. Nyt sitten vielä opettelen käyttämään sitä. Vähän toi ohjemantekeminen hakusessa.