Aloitin kuntoilun viime vuonna 15. päivä joulukuuta. Alkuun kävin kaksi kertaa viikossa salilla. En ryhmäliikuntatunneilla ollenkaan. Neljän kuukauden jälkeen aloitin ensin circuitin ja pääsiäisen aikoihin uskaltauduin BodyPumppiin, ja jäin koukkuun. Nyt käyn 4-5 kertaa viikossa, enkä enää kuntosalilla juuri ollenkaan. Suosikeikseni ovat tulleet BodyPump, Pilates, BodyStep (en olisi ikinä uskonut), BodyBalance ja BodyCompact.

Eilen illalla väsytti ihan kamalasti. Raahasin itseni silti Pumppiin joka alkoi vasta klo 20.15. Uusi ohjelma ja tunnin jälkeen jokainen lihas tärisi. Kesken tunnin tuli mieleen, että kyllä sitä pitää pikkuisen viirata päästä, kun lähtee kamalaan keliin ajamaan jumppaan mielummin kuin jäisi kotiin viettämään rauhallista iltaa Ukon kanssa ja varsinkin, kun lapset menivät juuri ennen nukkumaan kun lähdin. Mietin, että mulla taitaa olla kieroutunut käsitys hauskanpidosta. Nykään lähden mielummin salille kuin esim. shoppailemaan tai kahville.

Jos joku olisi vuosi sitten kertonut kuinka usein tulen käymään salilla, niin en olisi uskonut. Kolme päivää alkaa olemaan maksimi aika, kun pystyn olemaan rauhassa iltaisin kotona ja sitten rupeaa päässä napsumaan. Pakko päästä liikkeelle. Entisestä suklaanarkkarista on tullut liikuntanarkkari.

Kun vielä saisin noi syömiset kuriin, niin voisi taas jotain tapahtuakin.