Meillä ystäväpariskunta jonka kanssa oltiin hyvinkin tiiviisti tekemisissä. Samanikäiset lapset, samanlainen elämäntilanne ym.
Viime aikoina olemme kuitenkin olleet vähemmän tekemisissä kuin ennen, työtilanteen muuttuminen, pitempi välimatka, lasten harrastukset... Olemme joskus porukalla vitsaileet, että kaverini mies on varamieheni, meillä kun on aika samanlaiset makututtumukset. En ole koskaan ollut "siinä mielessä" kiinnostunut kaverini miehestä. Ollaan tehty asioita porukalla, harvoin ollaan tämän miehen kanssa oltu edes kaksin missään, ehkä vahingossa lasten kanssa yhtäaikaa pihalla tai jotain.

Eilen käytiin koko perhe pitkästä aikaa kylässä. Kaverini mies flirttailee minulle, katselee päästä varpaisiin ja hymyilee hyväksyvästi, ohi mennessään muka vahingossa koskettaa. Jopa Ukkoni huomasi tämän. En ole antanut mitään syytä moiseen käytökseen. Olen tilanteesta erittäin häkeltynyt. Ei siinä, pieni flirtti piristää, mutta se on kaverini aviomies ja mieheni ystävä! Kaiken lisäksi ystäväni on erittäin mustasukkainen miehestään. Kohthan tämä juttu kääntyy niin, että koko homma onkin minun syytäni.

En tiedä miten saan itseni kunnialla ulos koko jutusta.  Puhuin asiasta illalla Ukon kanssa. Hänkään ei ole kovin riemuissaan. Pitäisikö soittaa kyseiselle miehelle ja sanoa, että LOPETA!  Vai mikä olisi hyvä vaihtoehto? Jos olen kuin en huomaisikaan, niin annanko silloin tälle luvan jatkua? Todellla, todella kiusallista!