Mulla on hartia ja niskat ihan jumissa. Oikeasta olkapäästä lähtee, vetää kallonpohjasta oikean silmä yläpuolelle. Koko ajan tasainen jyseke ja jumputus takaraisvossa. Siirsin hiirenkin vasemmalle puolelle jo, jos hiiren käyttö lisää särkyä.
Olen venytellyt ja jumpannut, mutta ei. Nyt varasin itselleni hierojan huomiseksi. Edellisetä kerrasta onkin jo yli vuosi. Täällä pääsee urheiluhierojakoululle hierottavaksi, oppilastyönä 14e. Sillä rahalla voi jo mennä useamman kerran (miten niin köyhä kotiäiti...)
Jatkuva särky vaikuttaa mielialaan ja virkeyteen. On inhaa herätä aamulla ja ensimmäinen asia minkä tajuaa on se, että taas sattuu. Verenpaineet on onneksi kunnossa. Olen nyt ollut vuoden ilman verenpainelääkkeitä. Liikunnalla paineet pysyy alhaalla enkä tarvitse lääkkeitä. Ilman liikuntaa alapaineet nousee 100:n ja yli. Diagnoosi on perinnöllinen verenpainetauti.

Paino on edelleen alle 80kg. Tänään ajattelin pitää välipäivän liikunnasta. Olen ollut viitenä päivänä peräkkäin salilla. Mainittavaa muutosta ei ole tapahtunut sitten viime päivien. Muutama ihminen on nyt vasta huomannut, että olen laihtunut. On inhottavaa olla niin iso, että reilun viiden kilon painon pudotus ei näy missään muussa kuin ehkä housunvyötäröllä. Nyt jo onneksi huomaa.