Tajusin eilen illalla, että olen ollut 1.5kk ilman pizzaa. Pizza on suurimpia kompastuskiviä tässä laihdutusprojektissa. Ei kai haittaisi, jos pystyisin syömään vain palan tai kaksi, mutta kun syön itselleni aina "pizzaolon". On niin ähky ja paha olo, että.. Ja kun ne pizzat eivät ole mistään kevyimmästä päästä. Pitää olla paljon juustoa (kevytjuusto on kamalaa pizzassa, kokeiltu on), kinkkua, salamia, aurajuustoa...
En myöskään ole ostanut joulun jälkeen suklaakeksejä. Niissä pitää olla SUKLAATA. Ja mielellään paljon ja isoja paloja. Parhaita hinta-laatusuhteeltaan on varmaan Eldorado suklaakeksit, 8 isoa keksiä 99snt/paketti ja niin hyviä.
Jos olisi mahdollista, niin eläisin pizzalla, jäätelöllä
(vaahterasiirappi-saksanpähkinä), suklaakekseillä, kahvilla, PepsiMaxilla ja tummalla suklaalla. Aamuisin söisin valkoista paahtoleipää appelsiinimarmelaadilla, kaaakaota kermavaahdolla ja appelsiinimehua.
Oletteko koskaan syöneet Valion suklaajäätelöä appelsiinimarmelaadilla ja kermavaahdolla? Ihan lyömätön yhdistelmä. Viimeksi olen syönyt jäätelöä vuosi sitten marraskuussa. En uskalla syödä. Pelkään, että se olisi lopun alku. Enää ei tee edes mieli. Ennen pystyin syömään yli puolilitraa jäätelöä yhdellä istumalla.

Onneksi tykkään kanasta ja kalasta, salaatitkin on hyviä. En ole koskaan ollut suuri perunan tai makaronin ystävä. Nykyään napostelen  iltaisin syömishimooni Quekar ruismuroja tai kauramuroja. 50g on jo tosi iso kulhollinen. Tulee samalla paljon kuituja. Korvaa, ei ihan, mutta melkein, keksit, varsinkin ne kauramurot.

Kohta työt jo tulevat meille. Menen keittämään 4-viljanpuuroa ja juomaan kahvia rasvattomalla maidolla. Ja ehkä lisään puuroon leseitä ja kaadan joukkoon vähäkalorista karviais-boysenmarjakeittoa.