Unohdin käydä aamulla vaa'alla. Siinä vaiheessa, kun muistin koko homman, niin olin jo kitannut puoli litraa vettä, pari kupillista kahvia ja näkkäriä. Huomenna sitten.
Mitään radikaalia muutosta ei ole tapahtunut suuntaan tai toiseen. Kävin lauantaina aamulla salapunnituksella. Ei pitänyt, mutta menin kuitenkin. Kai täytyy tunnustaa, että tarvitsen avukseni kalorilaskuria. Ei nää syömiset muuten taida tästä parantua.

Tänään olen punninnut kaiken mitä olen syönyt, mutta en ole merkinnyt niitä kalorilaskuriin. Paperilla kaikki on vielä tallella. Muuten olen ollut ilman herkkuja, mutta eilen söin kokonaisen pizzan. Ja tänään ummettaa, se on se järkyttävä juuston määrä.

Polvea särkee. Se oli jo pari pivää tosi hyvä, mutta jostain syystä tänään se on taas kipeä. En ala, jos se ei parane. Haluan jumppaan ja juoksemaan.

Kohta täytyy lähteä muutamaksi tunniksi töihin. Onneksi ystäväni lupasi vahtia lapsia. Työnantaja oli tehnyt mokan. Ilmoitin Ukon työvuorot heille, mutta jostain syystä tätksi ja huomiseksi minulle oli laitettu töitä vaikka Ukko on iltavuorossa myös.