Täällä on ensimmäinen kunnon pakkasaamu. Pitäisi siivota ja leipoa sämpylöitä ja laittaa ruokaa. Esikon kummisetä perheineen tulee tänään Esikon synttäreille. Ei huvita.

Eilen juhlittiin Siskon synttäreitä ja soitettiin Pikkusiskolle Tansaaniaan. Pikkusisko on safarilla. Olivat nähneet kauniin vuoren ja myöhemmin oli Pikkusiskolle, että se olikin Kilimanjaro. Kirahvit ovat vielä näkemättä, niitä Pikkusisko erityisesti halusi nähdä. Kotiin on kuulemma vielä tulossa.

Olen nyt käyttänyt kalorilaskuria viikon ja hyvin sujuu. Eilen mentiin yli tavoitteen, mutta pysyin kuitenkin alle kulutuksessa. Liikuntaa voisi harrastaa enemmän, mutta kun aikapula ja polvi vaivaavat. Joskus pitää ehtiä sylitellä pikkuisia eikä vain juosta omien harrastusten perässä.
Tein viime viikolla kaksi kaksiosaista päivää. En ollut aamulla kotona, kun pienet heräsivät ja lähdin taas illaksi töihin. Tirppa otti sen kovin raskaasti. Nyt ollaan sitten otettu viikonloppu syliterapiaa, nukuttu aamuyöt kylki kyljessä, käsi kädessä. Poju makaa sohvalla vieressäni ja sen unipupu pussailee ja rakastaa minua. Voi tätä rakkauden määrää.

Kesäsetä kävi viime viikolla pitkästä aikaa niin, että lapsetkin olivat hereillä. Poju ja Tirppa ahdistivat sedän sohvalle, kiipesivät molemmat syliin ja näyttivät kaikki temppunsa ja halailivat ja pussailivat Kesäsedän märäksi. Kesäsetä sai rakkautta yliannostuksen yhden illan osalle. Poju totesi taannoin isälleen, että Kesäsetä kävi taas (tuli juuri kun lapset olivat menossa sänkyyn ja Ukko oli iltavuorossa) ja Kesäsetä käy meillä aina öisin. Joku voisi saada asiasta pikkuisen väärän kuvan.

Erästä ystävääni koetellaan enemmäin kuin kukaan uskoisi. Hänen vanhempi lapsensa oli meillä yötä perjantaista lauantaihin. Kunpa voisin auttaa enemmän.

Veli on taas sairaalassa. Lääkitystä vaihdetaan. Psykoosioireet eivät pysy millään kurissa.

Ja nyt on pakko ryhtyä hommiin. Kaksi tuntia aikaa vieraiden saapumiseen. Blääh. Vieraat ovat mukavia, mutta en jaksaisi millään puuhata mitään. Sohva kutsuu puoleensa.