Näin viime keväänä mainoksessa vaaleanpunaisten Reinojen kuvan. Halusin ne! Sikot ostivat minulle syntymäpäivälahjaksi reinot, ruskeat. Kaikki vaaleanpunaiset olivat myyty jo loppuun. Ihanat tossut hyvät jalkaan, kestää kulutusta, tykkään niistä.

Ja torstaina lehdessä oli Prisman mainos. Vaaleanpunaiset reinot! Nyt uudelleen. Haluan ne! Yritin selittää Ukolle, että kyllä nainen tarvitsee kahdet aamutossut, varsinkin kun toiset ovat ne vaaleanpunaiset reinot. Ei, miehet ei ymmärrä. Sovittiin jo Siskon kanssa, että maksan tossut itse ja se käärii ne lahjapakettiin ja saan ne jouluna. Ukko teilasi senkin suunnitelman. Mulla on yhdet hyvät tossut ja kun nekin on reinot, niin ei tässä toisia tarvita. Mutta kun ne toiset on VAALEANPUNAISET!

Pähkäilin eilen syömisiäni ja pärräsin sitä, että tästä ei tule mitään. Ukko kuunteli ja sanoi, että jos olen ilman herkkuja (pizzaa, karkkia, pullaa ym) jouluun asti, niin hän ostaa mulle itse vaaleanpunaiset reinot. Haetaan ne ensi viikolla kaupasta ja laitetaan laatikossa karkkikaappiin. Jos sorrun, niin sisko saa ne tossut joullahjaksi. Kuulostaa kohtuulliselta. Ja minä saan ne tossut!
On se Ukko vaan niin ihana välillä. Nyt alkoi herkkulakko!