Laihdutus nimittäin.

Viikkopunnitus antoi tulokseksi tasan 85kg. En siis laske tällä hetkellä kaloreita tai muuta vastaavaa. Jotenkin olen saanut ihan vain maalaisjärjellä pidettyä syömiset kurissa. Herkkuja ei tee oikestaan edes mieli. Aika tarkkaan katson mitä syön ja yritän ottaa töihin aina mukaan salaatin, etten sortuis hampurilaisiin tai muuhun höttöön.

Jumppaaminen maistuu hyvälle. On vaan huono omatunto siitä, että pidän Ukkoa lasten kanssa kotona koko ajan, kun itse haluan käydä vielä töiden lisäksi salilla.

Väsymys on iltaisin valtava. En ole tottunut siihen, että täytyy tehdä 8h töitä ja sen päälle vielä kotityöt. Nukahdan kesken televisio-ohjelmien ja uni maistuu. Eipähän tule syötyä iltaisin, kun ei ei pysy hereillä.

Sain kaverilta viime syksyn Kunto+lehtiä. Yhdessä niistä oli pieni juttu, että punaviinissä on ainetta joka ainakin hiirillä estää rasvan imeytymisen kehoon ja ehkäisee rasvasolujen kasvua. Eikun urakalla juomaan punaviiniä. Sehän sitten sama, jos juo punaviiniä kun söisi miinuskaloreita. Yhtenä iltana join lasillisen punaviiniä, kun lapset olivat menneet nukkumaan. Esikko havahtui jostain syystä ja vaelteli ja pyysi peittelemään. Hän halusi myös halin ja pusun. Totesi sitten, että äiti haisee hassulta. Juon todella harvoin alkoholia, enkä yleensä silloin ollenkaan, kun lapset ovat kotona. Sisko käski sanoa seuraavalle kerralla, että äiti haisee dietiilltä. Tiedä sitten kuin oikeassa tuokin artikkeli oli.