Kaksi ihan hullua viikkoa takana eikä hengähdystaukoa näkyvissä. Töissä on ollut ihan kamala hässäkkä. Paljon sairaslomia ja hankalia asiakkaita. Kotona olen leikkinyt yh:ta, kun Ukolla on ollut kunnon iltavuoroputki.

Viime viikonloppu oltiin Ukon kanssa kahdestaan parisuhdeleirillä. Antoisa, mutta rankka kokemus. Ei ollut kyllä levolla pilattu. Ei onneksi löydetty mitään isoja luurankoja kaapeista. Silti oli aika rankaa kaivella mielensä perukoita ja keskusella ihan oikeista asioista toisen kanssa pitkästä aikaa kaikessa rauhassa.

Huomenna lähdetään pääkaupunkiseudulle ristiäisiin. Saan neljännen kummitytön. Tätä ihmettä on odotettu yli kuusi vuotta ja koeputken kautta vauhtia annettu. Toki jokainen lapsi on ihme ja juhlan arvoinen, mutta tällä kertaa tämä tuntuu vielä isommalta juhlalta.

Ja silti haluaisin käpertyä päiväksi peiton alle, sulkea puhelimet, vetää verhot eteen, ruuvata ovikellon irti ja olla vain ihan yksin. Esimieheni ehdotti, että anon vapaapäivän, mutta mistä niitä vapaapäiviä saa, että voisi hukata perheensäkin yhdeksi päiväksi johonkin.

Tekee mieli vain mankua. 12 tuntinen työpäivä takana ja huomenna mennään taas aamusta alkaen. Söin eilen lasten suklaamurot ja tänään ostin kaksi lakua kaupasta ja söin pari palaa pullaa. Että niin huonosti jo menee.

Paino voi onneksi hyvin. Tänä aamuna 81.8kg.