Kuten jo sanoin, niin loppu viikosta olin niin väsy ja stressaantunut, että söin jo kaikenlaista ja ostin kolmen kuukauden tauon jälkeen jopa itselleni karkkia kaupasta. Eikä viikoloppu tuonut sen suurempaa helpotusta tai lepoa.

Ristiäiset sujuivat hyvin ja pieni Ihme sai kauniin ja näköisensä nimen. Söin kuitenkin ihan yli kaiken kulutuksen ja tarpeen. Se alkoi jo aamulla kotona, mutta jatkui juhlissa voileipäkakulla, pullilla, tuulihatuilla ym. Sunnuntaina oli Tirpan lastenkutsut. Mitään ei ollut tehty valmiiksi. Ukko leipoi ja minä siivosin. Täytin täytekakkua siinä vaiheessa, kun ensimmäiset vieraat tulivat. Sunnuntaina oli kuitenkin sen verran fiksu, että tein dippikasviksia. Sipsit jätin kokonaan syömättä. Söin ihan pienen mokkapala (23g) ja täytekakkua ison palan.

Ukko oli onneksi vapaalla sunnuntaina. Päässä napsui siihen malliin iltapäivällä, että en ollut enää itsenikään mielestä hyvää seuraa. Pakkasin jumppakassin ja riehuin ensin tunnin BodyJamissa ja heti perään toisen tunnin BodyCombatissa. Johan helpotti. Kaloreita paloi 1717kcl kahdessa tunnissa. Viime viikolla en kaikkien juttujen ja Ukon iltavuoron takia päässyt ollenkaan jumppaan. Toi liikkumattomuus saa päässä napsumaan ja pahasti. Olen saanut itseni liikuntakoukkuun.

Olotilaa helpotti myös  se, että perjantaina Esikko menee kaverilleen yökylään ja Vaari ottaa Tirpan ja Pojun yöksi. Ukko on iltavuorossa. Saan olla ihan itsekseni koko illan. Soitin Vaarille ja kerjäsin vapaailtaa. Onneksi Vaari ja Paha äitipuoli* ovat niin ihania, että tekevät tälläiset olen vaan illat mahdollisiksi aina silloin tällöin.

Paino on 82.2kg. Heti huomaa nousun, kun mässää muutaman päivän.

* Paha äitipuoli on maailman ihanin ja kultaisin ihminen ja tykkään hänestä suunnattomasti, mutta eihän äitipuolet voi olla hyviä, eihän. Siitä tämä, hänenkin tietämänsä, vitsi. Arvostan, siis, isäni vaimoa suunnattomasti.